Menu Premium
Loading...

De dubbeldikke Eindejaarscontent op Gamekings.tv komt er aan

13/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

It’s the moooost wonderfull time of the year… Yep, het is December, en dames en heren… dat betekent dat wij hard op weg zijn naar een van de leukste periodes van het jaar op onze website: De Eindejaarscontent. Ook dit jaar hebben wij ongelofelijk veel (denken wij) toffe video’s voor jullie gepland staan. Zo veel zelfs dat JJ het even voor jullie op een rijtje zet in dit item. Wat hebben wij voor jullie in petto? JJ vertelt het jullie in deze video over de Eindejaarscontent 2020.

Geen Eindejaarscontent zonder Eindejaarsinterviews

Zoals jullie al jaren van ons zijn gewend komen wij natuurlijk met de Eindejaarsinterviews. Dat is een vaste traditie die enorm gewaardeerd wordt. Hoe vonden de mannen het afgelopen game-jaar? Sterker nog, wat vonden de mannen überhaupt van dit jaar? Er zijn zo veel (vaak vervelende) dingen gebeurd door het afgelopen jaar heen. Een pandemie bijvoorbeeld. Die de launch van de Xbox Series X en S, en de PS5 behoorlijk beïnvloedde. Heeft de launch van de next-gen consoles dit jaar tot een goed jaar voor de gamer weten te maken? Of was het al met al toch een redelijk mager jaartje? De mannen maken ook hun top 10 games van het jaar bekend. Wie gaat wat op nummer 1 zetten en kunnen ze allemaal wel een top 10 vullen?

Een hele speciale ‘Fuck 2020’ livestream

En natuurlijk gaan we ook 2020 knallend en streamend uit. En omdat het zo’ n enorm kut jaar was, steken we dat ook niet onder stoelen en banken. Het plan is een speciale, 12 uur durende stream te creeren met een zeer divers programma. Want dat is de perfecte manier om dit akelige jaar toch mooi einde te bezorgen. Voor de rest maken we veel leuke, extra, typische Kerst content. Vol mooie verhalen en spraakmakende terugblikken. 2020 was niet het beste jaar, maar één ding weten we zeker: Bij Gamekings gaan we knallend het jaar uit.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch