Menu Premium
Loading...

De Big Hero 6 screening

10/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja ja, het is zover! Vorige week was de Big Hero 6 screening met de mannen van Gamekings en 100 van hun trouwe kijkers. De kaartjes voor dit evenement waren te winnen via verschillende prijsvragen, en de gelukkige winnaars hebben een week voor de echte release van de Nederlandse versie van Big Hero 6 al met volle teugen kunnen genieten. Was je niet aanwezig? Niet getreurd, vanaf 11 februari draait de film gewoon in de bioscoop!

Op donderdagavond werd in het Eye Filmmuseum te Amsterdam een week voor de Nederlandse release de film al getoond. In een stad die San Fransokyo heet wonen Hiro en zijn broer Tadashi. Ze zijn allebei ware geniën en zijn niet vies van het bouwen van robots, het zij met verschillende motivaties. Tadashi is namelijk bezig met het maken van Baymax, een persoonlijke verzorgingsrobot die zorg zal gaan dragen voor alle mensen die medische hulp nodig hebben.

Onze eigen Jelle heeft een van de stemmen in de Nederlandse versie van Big Hero 6 mogen inspreken, wat natuurlijk gruwelijk vet is. Of de rest van de film ook een aanrader is hoor je aan het einde van Dennis en David. Heeft de samenwerking tussen Disney en Marvel ons een pareltje bezorgd of is deze film de moeite niet waard? Je hoort dit, en meer, in deze special over de Big Hero 6 screening.

20150902_BigHero6

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch