Menu Premium
Loading...

Is zwaardvechten toffer dan schieten?

15/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het brute geweld waarmee men elkaar te lijf gingen vroeger is verandert in explosies en volautomatische wapens. We kennen allemaal wel vette shooters, maar hoe zit het met ouderwets zwaardvechten? Karim en JJ bespreken het genre in deze: Is zwaardvechten toffer dan schieten?!

Met de nieuwe game van Ubisoft op komst, namelijk For Honor, staan Karim en JJ nog even stil bij het feit dat er relatief weinig echte zwaardvecht games zijn. Natuurlijk zijn er games als Fable, The Witcher en God of War die een ruime selectie aan wapens hebben. Alleen naast deze wapens heb je ook de optie om spells of bogen te gebruiken. Dus vragen de heren zich af in welke games de zwaarden centraal staan en waarom er zo weinig van op de markt zijn? Is er weinig vraag naar? Zijn de mechanics van het zwaardvechten saai, of moeilijk om realistisch te maken voor de gamer? Met For Honor en misschien ook wel Link uit Zelda: Breath of the Wild met zijn kleine zwaardje in het vooruitzicht, kan er in ieder geval weer op los gehakt worden.

Valentijnsdag 14 februari ligt For honor in ieder geval in de winkel. Ken je ook nog andere vette zwaardgames? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch