Menu Premium
Loading...

De beste Xbox One exclusives

05/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Xbox One is al een tijdje te koop, maar nu bijna een jaar later komt de console ook naar Nederland en daarom bespreken Melle en Skate nog even de beste Xbox One exclusives. Benieuwd welke titels hun het meest is bijgebleven? Check dan snel Melle en Skate over de beste Xbox One Exclusives.

Melle en Skate kijken terug op een jaar Xbox One en de exclusives die hun nog het meeste bijstaan. Zo komen de titels Forza 5, Dead Rising en Skate’s persoonlijke favoriet Titanfall langs.¬†Natuurlijk kijken de heren ook vooruit, want er komt nog een hele lading Xbox One-titels aan de komende tijd. Zo kan Melle niet wachten op Project Spark. Dit is een game waarin spelers hun eigen wereld, helden en gameconcepten kunnen maken. Skate daarentegen kijkt uit naar Quantum Break.¬†In deze Xbox One exclusive ligt de nadruk enorm op het verhalende aspect, door het combineren van een game met een live action-serie. Er wordt voortdurend tussen de held en de bad guy gewisseld, wat de spanning erin moet houden.

Ben jij van plan om een Xbox One in huis te halen, of heb je er misschien zelfs al eentje staan en wil jij weten wat Melle en Skate hun favoriete Xbox One-titels zijn? Ga er dan even goed voor zitten en check deze recap van de beste Xbox One Exclusives.

De beste Xbox One Exclusives

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch