Menu Premium
Loading...

De beste World of Warcraft cinematics door de jaren heen

19/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De echte Warcraft fans kennen natuurlijk alle cinematics uit hun hoofd. Maar wat is nou toch de beste cinematic aller tijden? Is het de cinematic met de vetste fight scenes of toch de cinematic met de meeste nostalgie? Steven en Kevin gaan er weer voor zitten om dit te bespreken.

De class fantasy kwam aan bod

Wat Steven al heel netjes zei was dat je in de eerdere cinematics je eigen class voorbij zag komen. Denk aan de mage, warlock of de warrior. Het verhaal in het begin was nog niet nodig; de trailer was toen meer van het overhalen tot het spelen van de game. Pas later creëerde Blizzard cinematics die echt te maken hadden met het verhaal en wat je ook daadwerkelijk deed. Denk bijvoorbeeld aan de cinematics van The Burning Crusade. Je zag de dark portal waar je zelf ook echt doorheen moest lopen. Dit creëerde een mooie overgang van cinematic naar game die je tijdens de eerste trailer van de vanilla game niet zag.

Wie is de winnaar dan?

Blizzard is gegroeid als het gaat om storytelling en dat merk je. Vooralsnog is het lastig om uiteindelijk te bepalen welke cinematic de winnaar is. Want beide heren hebben een andere mening over elke cinematic. Maar uiteindelijk konden ze er over eens zijn om de cinematic van The Burning Crusade en Wrath of The Lich King op de eerste en tweede plek te zetten. Wij zijn benieuwd wat jullie van de cinematics vonden. Laat weten in de reacties welke cinematics het beste waren en welke cinematics minder waren.

Deze week staat compleet in het teken van World of Warcraft. De nieuwste expansion Battle for Azeroth kwam uit op 14 augustus. Daarom zal er elke dag een item over World of Warcraft online komen, met afgelopen vrijdag de in-depth review van Battle for Azeroth.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch