Menu Premium
Loading...

De Beste Shooter van het Jaar 2012

22/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast de persoonlijke top 10 items die binnenkort online komen, moesten we ook objectief gezien de beste shooter van het jaar aanwijzen. Dennis en JJ gingen in de studio zitten met vier games en mochten er niet uit voor ze de beste shooter van het jaar 2012 hadden gekozen. Maar let wel op, dit is niet hun persoonlijke keuze.

De vier games die kans maakten op de titel van de beste shooter van het jaar 2012 waren de sterke games Max Payne 3, Halo 4, Call of Duty: Black Ops 2 en natuurlijk Far Cry 3. Dennis en JJ gaven al aan dat ze persoonlijk andere titels hadden genomineerd en benaderen daarom dat dit item zo objectief mogelijk. De vier shooters worden vergeleken op verschillende vlakken, zoals single-player, multiplayer, sfeer, content, graphics, AI en nog meer.

JJ kon vrij gemakkelijk de games beoordelen zonder zijn eigen smaak erbij te betrekken. Dennis heeft echter wat meer moeite om objectief een keuze te maken. Toch kan er maar één de beste zijn. Na ruim 20 minuten hebben ze toch hun keuze weten te maken en mag één game zich de beste shooter van het jaar 2012 noemen.

Mocht je je afvragen waarom Borderlands 2 niet is genomineerd, dan is het antwoord heel erg simpel. Deze game maakt namelijk kans op de titel van de beste RPG van het jaar. Dit item zal vanmiddag op onze site verschijnen.

We vragen ons ook af wat jij de beste shooter van het jaar vindt. Laat je onderbouwde mening even horen in de comments.

De Beste Shooter van het Jaar 2012

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch