Menu Premium
Loading...

De beste Ready Player One cameo’s met Jelle, Steven en Koos

11/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ready Player One is al een tijdje uit en nu hebben Jelle, Steven en Koos hun beste en leukste cameo’s eruit gehaald en voor je verzameld. De drie heren: Jelle, Steven en Koos zullen je alles vertellen over de nostalgie die ze voelden tijdens het bekijken van Ready Player One. Ga er maar weer lekker voor zitten, pak er wat popcorn bij en geniet van dit item waar ook nog eens een leuke prijs aan is verbonden. Kijken dus!

Nostalgie, nostalgie en nog meer nostalgie door alle verschillende cameo’s!

Je merkt al snel in dit item dat de nostalgie bij de heren eraf springt. Elk klein detail hebben ze wel opgepikt, van een lunch box die je een paar seconden in de hoek van iemands kamer ziet staan, een wapen dat wordt gegooid, tot zelfs de graffiti gespoten Mad Ball op een muur. Ze zullen alle drie hun beste cameo’s opnoemen van Ready Player One. Hoe vaker je Ready Player One kijkt, hoe meer cameo’s je tegenkomt omdat tijdens elke zitting wel eens een keer wat anders tevoorschijn komt, waarbij je de eerste keer wellicht niet die Joy Division cameo zag maar tijdens de tweede keer misschien wel.

Zelf je character samenstellen in de Oasis

Wat als je nou de keuze had om je virtuele character in de Oasis, de wereld van Ready Player One, volledig te wijzigen. Hoe zou jouw character er dan uit zien? Kies je volledig voor je eigen verzonnen character met attributen van bijvoorbeeld Superman en He-Man of ga je simpelweg voor het lichaam van Sonic of Batman? Laat het ons weten in de reacties hieronder met je (hopelijk) gefotoshopte character en wij pikken de gekste en wildste 5 er uit, dus denk er op los en maak kans op een Ready Player One prijzenpakket met natuurlijk de DVD van Ready Player One!

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch