Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Wat zijn de 10 beste indie games aller tijden volgens Shanna

12/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben soms het idee dat de inspiratie ogenschijnlijk af en toe op raakt bij de grotere developers. Ze lijken wel alleen nog naar te kijken naar de mogelijkheden om zoveel mogelijk geld te verdienen, in plaats van het creëren coole games. Gelukkig zijn er ook nog kleine ontwikkelaars. Developers die zich echt focussen op het maken van een spel. Je weet wel, de indie studio’s. Shanna is een groot liefhebber van dit soort kleine games. Om haar en haar smaak wat beter te leren kennen, heeft JJ haar gevraagd een persoonlijke top 10 aan indie games op te zetten. Wat zijn haar favoriete indie games of all time? Je gaat het allemaal zien en horen in dit top 10 indie games item met Jelle & Shanna.

Wat maakt een Indie game nu precies goed voor Shanna?

Wat maakt een indie game nu echt indie voor Shanna? Zijn het enkel kleine niche games? Is het de stijl van de game? Of gaat het om het beschikbare budget? Shanna gaat het er samen met Jelle uitgebreid over hebben. Zouden er bij haar tien games ook titels zitten die Jelle kent en/of gespeeld heeft? Ken jij ze allemaal? Of staan er een aantal titels tussen die je voor de eerste keer hoort? Wat zorgde ervoor dat deze indie games zo speciaal waren voor Shanna? En vallen deze games bij Jelle in de smaak?

In Celeste beleef je het verhaal van Madeline

Een van de titels die Shanna gaat behandelen, is Celeste. Celeste is een game geschreven door Maddy Thorson. De titel kwam uit in 2018. Het is een platform game die draait om een meisje genaamd Madeline. Het is één van de games die Shanna voor jullie klaar heeft staan om te bespreken. Ben jij benieuwd naar wat de andere negen games zijn en waarom die games juist zo goed zijn volgens haar? Kijk dan naar dit Premium item over de tien beste indie games aller tijden volgens Shanna.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch