Menu Premium

De beste indie games van de ‘E3 2024’

20/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI en Philips Hue. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI en Philips Hue hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de website.

De presentaties van de afgelopen dagen tijdens de ‘E3’ hebben veel, heel veel games laten zien. In een groot aantal items hebben we de afgelopen en deze week grote titels, de Triple A producties, aan jullie voorbij laten komen. Maar er werd natuurlijk ook een hoop ‘klein’ werk gepresenteerd. De indie games. Samen met indie-volgers Jasper en Kevin zette JJ de parels uit het immense aanbod op een rij. Omdat Jasper in Japan zit en Kevin een fulltime baan heeft, kozen we ervoor om de trailers van deze games plus de info aan Jelle, Skate en Steven te tonen. Wat vonden zij van de gekozen spellen? Zagen ook deze heren de kwaliteit? Je krijgt het antwoord in de video over de beste indie games van de ‘E3 2024’.

Welke indie games staken er tijdens de E3 2024 echt bovenuit?

In deze video komen titels voorbij die getoond werden tijdens de Summer Game Fest, Future Game Show, PC Gamer Show en Wholesome Game Show. Shows die we dus niet op Gamekings gestreamd hebben. Shows die vaak veel fraai indie werk bevatten. En dat zijn de games waar Jasper, Kevin, maar ook Steven en Jelle vaak naar kijken. Omdat daar nog wel eens wat innovatiefs wordt getoond.

Van Screenbound naar Mixtape en Bo Path of the Teal Lotus

De die heren krijgen Screenbound, Mixtape, Bo Path of the Teal Lotus, Bogdan’s Cross, UFO 50, GOODLANDS, Music Power Up, Nikoderiko, Possessor(s), Tactical Breach Wizzards, Tails of Iron 2, Tenjutsu en The Forever Winter te zien. Welke game(s) bevallen hen het best en waarom? Heb jij nog parels gezien, laat het in de comments weten.      

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch