Menu Premium
Loading...

De top 5 beste games van dit najaar – Part 1

24/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze tijd van het jaar komen er nauwelijks games uit. Ideaal voor ons om het te hebben over het aankomende najaarsseizoen. Op welke games zitten de presentatoren nou echt te wachten, die dit jaar nog uit zullen komen? In dit deel zijn Shelly, Skate, JJ en Karim aan de beurt en zij geven je de top 5 beste games van dit najaar!

In de periode van augustus tot en met december komen er een aantal grote games aan. Denk bijvoorbeeld aan Call of Duty: Infinite Warfare en Modern Warfare Remastered, STEEP, Destiny: Rise of Iron, Battlefield 1, Pokémon Sun and Moon, FIFA 17 en Mafia 3. Welke van deze, en nog meer, games zullen de heren en dame uitkiezen? Verder trekken ze ook een conclusie over hun top 5. Wat valt op aan hun keuze, kijken ze wel echt uit naar het aankomende najaar en welke game weet bij de presentatoren de nummer 1 positie te veroveren?

Het antwoord op deze vragen en de top 5 van Shelly, Skate, JJ en Karim zie je in dit item. Laat weten op welke games, die uitkomen tussen augustus en december 2016, jij zit te wachten en laat vooral weten wat je van deze aankomende games vindt!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch