Menu Premium
Loading...

De beste games van de eerste helft van 2023: Jasper & Jelle

27/07/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zomer (alhoewel je dat momenteel niet echt door hebt) en we zitten halverwege het jaar 2023. Als je onze content het laatste half jaar gevolgd hebt dan weet je dat we verwend zijn met mooie games. Iets wat vorig jaar anders was. Toen kregen sommige presentatoren aan het eind van het jaar niet eens hun top 10 voor GOTY 2022 vol. Dat is gelukkig nu anders. En dus leek het ons leuk om de redacteuren in een serie video’s te vragen wat voor hen de beste games waren die hij of zij in de eerste helft van 2023 heeft gespeeld. Jasper en Jelle gaan door waar JJ & Skate geëindigd zijn. Dit zijn hun toppers van 2023. Een ander rijtje dan hun voorgangers.

Wat waren voor Jasper en Jelle de beste games van 2023?

Bij Gamekings draait alles om smaak en subjectiviteit. Wij geloven niet in objectiviteit. Niet omdat het niet zou kunnen, maar vooral omdat het boring is. Smaak is een essentieel onderdeel van entertainment. Een game is veel leuker als het je ding is. En het is ook tof om negativiteit te horen als iets niet je ding is. Deze reeks video’s draait compleet om smaak. De presentatoren van Gamekings bepalen zelf wat zij de beste game van de eerste helft van 2023 vinden. En natuurlijk doen ze dat met argumentatie en een aantal runner up’s. Want we zijn en blijven Gamekings.

Gaat Dave the Diver hun lijstjes halen?

In deze video zijn Jasper en Jelle aan de beurt. Twee gasten die echt een andere smaak hebben dan JJ en Skate. Wat waren voor hen de games die er boven uitsprongen? Zat er voor hen genoeg moois bij? Het antwoord op alle deze vragen ga je krijgen in deze video over de beste games van de eerste helft van 2023. Met de lijstjes van Jasper en Jelle

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch