Menu Premium
Loading...

De beste games van de eerste helft van 2023: Huey

22/08/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zomer (het begint nu een beetje te komen) en we zitten halverwege het jaar 2023. Als je onze video’s het laatste half jaar een beetje gevolgd hebt, dan weet je dat we al vele toffe games hebben mogen verwelkomen. Iets wat vorig jaar wel wat anders lag. Toen kregen sommige presentatoren aan het eind van het jaar niet eens hun top 10 voor GOTY 2022 vol. Dat gaat dit jaar niet het geval zijn. En dus leek het ons leuk om de redacteuren in een serie video’s te vragen wat voor hen de beste games waren die hij of zij in het eerste deel van 2023 hebben gespeeld. Huey gaat door waar Shelly geëindigd is. Dit zijn zijn toppers van 2023. Wederom een totaal ander rijtje dan de voorgangers.

Wat vond Huey de beste games van 2023?

Bij Gamekings draait alles om smaak en veel subjectiviteit. Wij houden niet van objectiviteit. Niet omdat het niet zou kunnen, maar vooral omdat het verrekte saai is. Smaak is, of je het nu wil of niet, een essentieel onderdeel van entertainment. Een spel is leuker als het je ding is. En het als kijker ook tof om negativiteit te horen als iets niet jouw ding is. Bij deze reeks video’s draait het volledig om smaak. De presentatoren van Gamekings kiezen zelf hun favo games van de eerste helft van 2023 uit. Aan jou om het er mee eens te zijn of niet.

Zit er een verrassing in deze top 3?

In deze video is Huey aan zet. de man heeft het erg druk met zijn andere baan en moest werken op zo’n beetje elke festival deze zomer, maar tijd om te gamen is er altijd. Wat waren voor hem de games die er boven uitsprongen? Zit er een platformer bij, zijn favoriete genre? Het antwoord op alle deze vragen ga je krijgen in deze video over de beste games van de eerste helft van 2023. Met het lijstje van Huey.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch