Menu Premium
Loading...

Filmkings: De beste films en series van 2018

18/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je wat vaker op Gamekings.tv rond hangt dan weet je dat het bij ons niet alleen draait om games. Nerd culture, dat is wat we doen. Hardware, anime, comics, TV-series vinden we bijkans net zo tof. We maken er dan ook regelmatig items over. En dan zijn er films. Naast games misschien wel onze grootste hobby (alhoewel de TV-series hard naderbij komen). Elke week pakken we er wel eentje in de bioscoop of thuis op de home cinema. Een uniforme smaak is er niet op de redactie, net als bij games, en dus kijken we alles. Als je Filmkings volgt dan zie je van alles en nog wat voorbijkomen. En gezien de hoge kijkcijfers vinden jullie het bijna net zo leuk als wij. Nu het bijna het einde van de 2018 is, mag het als logisch verondersteld worden dat we een item maken waarin we terug kijken op het afgelopen jaar en de beste films uitkiezen. Jelle en Melle, onze filmfreaks, zijn daarvoor aan de desk gaan zitten.

Als je van superhero films houdt, zat je goed in 2018

Er kwam dit jaar genoeg uit. Veel superhero films, want dat is tegenwoordig mode, maar ook veel ander mooi materiaal. Van Spider-Man: Into the Spider-Verse, Avengers: Infinity War en The Incredibles 2 tot aan Deadpool 2, BlacKkKlansman en Aquaman, we hebben het allemaal gezien. Maar welke was nu de beste van allemaal?

Jelle en Melle hebben elk hun eigen Top 5 beste films van 2018 samen gesteld. Om de beurt zullen ze die aan jullie gaan voorstellen om daarna met elkaar proberen te bepalen welke film zich nu echt de beste film van 2018 mag noemen. Dat zal een heel debat worden, want we hebben hier te maken met twee koppige heerschappen. Maar het is maar een keer per jaar het einde van het jaar en dan doen ze maar gewoon even hun best.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch