Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De beste drie TV-afleveringen van 20 jaar Gamekings, deel 1

25/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twintig jaar Gamekings is ook achttien seizoenen aan keiharde TV. En dat staat voor een shitload aan TV-afleveringen. We hebben seizoenen gehad met maar liefst 30 afleveringen, dus tel uit je winst. Elke kijker heeft zo zijn favoriete afleveringen. Een aflevering die hem of haar is bijgebleven. Om een sketch, een bizarre of juist bikkelharde review, een waanzinnige roadtrip of een paar keiharde bloopers. Want onszelf voor lul zetten was altijd iets waar we naar streefden. Daar hadden we talent voor. Maar wat vinden wij nu de best gelukte aflevering uit die twee decennia? Jelle heeft alle afleveringen nog eens bekeken en komt met de drie beste afleveringen op de proppen. Vandaag bieden we je de eerste aflevering aan.

Wat zijn de beste drie TV-afleveringen uit de Gamekings historie en waarom?

Nu pleuren we die aflevering niet gewoon zo op het web. Dat zou flauw zijn. Sowieso is het altijd een subjectieve keuze om iets te bestempelen als ‘de beste’. Daar hoort altijd een argumentatie bij. En die krijg je. Jelle gaat samen met enkele andere Gamekings uitleggen waarom deze drie afleveringen er boven uit steken. Is het de vormgeving? Is het gewoon mooi geschoten? Zitten de diverse onderwerpen optimaal aan elkaar? Hebben de presentatoren hier een topdag? Of is het juist de mix van humor, info en beeld die het hem doet. Jelle gaat het je vertellen.

Komt magie voort uit excellente regie of pure mazzel?

Maar er valt meer te zeggen over deze drie afleveringen. Hoe zijn ze gemaakt? Waarom pakte dit zo goed uit? Was het een gevolg van perfecte scriptwriting? Of puur geluk? Hoe kreeg hij de presentatoren op dit niveau of kun je ook hier weer van pure mazzel spreken? En zijn er nog verhalen te vertellen over deze afleveringen die we niet kennen en Jelle en consorten nu uit de doeken kan doen? Je ziet en hoort het allemaal in dit eerste deel van ‘de beste drie afleveringen uit 20 jaar Gamekings‘.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch