Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Wat is de mooiste en de beste open wereld game ooit gemaakt

19/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elden Ring is als een bom ingeslagen. Binnen drie weken vlogen 12 miljoen exemplaren over de toonbank en de cijfers lagen vrijwel unaniem rond de 9 of hoger. Mogelijk dat we hier al de GOTY van 2022 zagen. Terwijl het jaar nog zo jong is. En de hype hield hier niet op. De media gaf aan dat Elden Ring misschien wel de beste open wereld game ooit gemaakt was. En dat is wel een uitspraak als je weet dat er ook parels zijn als Red Dead Redemption 2, GTA 5 The Witcher 3 en The Elder Scrolls V Skyrim. Kun je zoiets nu al zo stellen. Alleen omdat je in Elden Ring niet aan het handje wordt genomen? JJ wilde dit graag weten en besloot zes redacteuren die veel open wereld games spelen te vragen of Elden Ring inderdaad de beste sandbox game was en zo niet welke dan? Ga er maar lekker voor zitten, want dit gaat alle kanten op.

Wat maakt een open wereld game echt goed?

Open wereld games hebben de gamesindustrie echt veranderd. Wil je vandaag de dag succes dan volstaat een lineaire niet langer. Je moet de gamer een open wereld bieden. En het liefst een waarin hij of zij helemaal vrij is in zijn of haar doen en laten. De laatste jaren hebben we zeer fraaie voorbeelden kunnen spelen. De klasse van een The Witcher 3 is bekend? Ook Skyrim kan er wat van. Of de Assassin’s Creed-serie kan er wat van. En rondlopen in Los Santos of Vice City was ook een feest. Is het dan zo, dat al deze titels nu in één klap door Elden Ring naar de tweede plek of lager zijn verwezen?

Te land, ter zee en in de lucht

Een zestal presentatoren wordt stevig ondervraagd over hun favo setting en de beste open wereld game. Want dat zijn twee verschillende dingen. Je kunt een setting betoverend vinden, terwijl de game niet echt optimaal is. Te repetitief of te buggy. En welke sandbox titel had het complete plaatje het beste voor elkaar? Zes presentatoren is zes mening. Je gaat ze allemaal zien en horen in dit Premium item over de mooiste en de beste open wereld game. Met dank aan Elden Ring.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch