Menu Premium
Loading...

De avonturen van JJ met Zelda: Breath of the Wild

17/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ stond jarenlang bekend als de man zonder al te veel geduld. Games moesten hem vooral fun bezorgen. Te veel poespas leidde in zijn mening enkel af van het uiteindelijke doel. Deze, volgens sommige, wat kortzichtige kijk op gaming heeft jarenlang JJ’s smaak bepaald. JJ’s passie voor sport en competitie maakt dat hij nog altijd een bepaalde voorkeur heeft voor games als FIFA en Call of Duty. Niettemin zullen trouwe Gamekings-kijkers weten dat JJ zijn game-horizon de laatste jaren behoorlijk heeft verbreed.

Zo komt het steeds vaker voor dat de Gamekings-veteraan lyrisch op de redactie aankomt omdat hij weer zo’n toffe RPG heeft mogen spelen. Ook de wat moeilijkere games spreken JJ in toenemende mate aan. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. JJ is op vakantie zelfs begonnen aan Zelda: Breath of the Wild! Check wat er door hem heen ging tijdens zijn zestig uur durende speelsessie in ‘De avonturen van JJ met Zelda: Breath of the Wild.’

JJ verbreedt zijn game-horizon

De vroegere afkeer van JJ richting Nintendo was vooral op basis van het kleurrijke uiterlijk die gameseries als Mario en Zelda uitstralen. JJ probeert het woord ‘kiddy’ te vermijden, maar stiekem was dit wel een beetje hoe de hulk van de redactie er vroeger over dacht. In dat kader is zijn speelsessie met Breath of the Wild extra interessant. De game is door menig journalist de hemel in geprezen, maar vaak had dit ook te maken met een flinke dosis nostalgie. JJ bekijkt de game vanuit een ander perspectief waardoor hij een interessante kijk heeft op de kwaliteit van de game. Uiteraard verliep het grote avontuur niet zonder slag of stoot.

Ben je benieuwd hoe JJ zijn tientallen uren met de laatste Zelda-game heeft beleefd? Bekijk dan nu ‘De avonturen van JJ met Zelda: Breath of the Wild!

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch