Menu Premium
Loading...

De aller, allerlaatste Einde van de Week Vrijdag ooit

17/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga er maar even goed voor zitten en gris een doos tissues bij je bed vandaan. Want het is tijd om afscheid te nemen van een ware klassieker op Gamekings.tv. Dit is namelijk de allerlaatste Einde van de Week Vrijdag die we ooit gaan maken. Na dik 10 jaar elke vrijdag een lekker item vol nieuws, trailers, bullshit en fun uit te hebben gebracht, is het tijd voor iets nieuws.

Nog één keer de oude vertrouwde gezelligheid

Wat dat nieuwe is, vertellen we je in deze laatste editie van Einde van de Week Vrijdag. En geloof ons, als we met iets stoppen wat veel kijkers tof vinden, dan hebben we ook een waardige vervanger klaar staan. Let maar op. En tot die tijd kun  je nog een keer genieten van editie nummertje zoveel van iets wat ooit raar klonk, maar inmiddels een geheel normale naam is in de Nederlandse gamewereld. We sluiten de legacy af met het pact van Sony en Microsoft (en dus NIET Xbox), Game of Thrones en Skull of Bones.

Zaterdag 1 juni: Premium #GKE3 Kick-off Community Party

Tot slot nog een oproep voor onze Premium Bazen. Ter ere van de aankomende E3 organiseren we op zaterdag 31 mei in het onvolprezen Blast Galaxy een Premium GKE3 Kickoff Community Party. Ben je lid, kom dan gezellig met ons hangen van 19:00 tot 23:00 uur. Je mag iemand meenemen als je dat gezellig vindt. Entree is gratis, want die lappen wij voor jullie. Opgeven doe je door een mail te sturen naar redactie@gamekings.tv en daarin je Premium Member naam te vermelden. Zetten wij je lekker op de lijst.

En dan is het nu tijd om nog één keer te genieten van Einde van de Week Vrijdag. Aan al het moois komt ooit een einde. En troost je met het gegeven dat we volgende week een prachtige vervanger klaar hebben staan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch