Menu Premium
Loading...

EvdWL – Nieuwe game AC bedenker, The Last of Us 2 & Playdate

24/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan alles komt een eind en voor Einde van de Week en de Vrijdagmiddagstream is deze gekomen. Niet getreurd, want waar iets eindigt, begint ook iets nieuws. Daarom bij deze de eerste uitzending van Einde van de week Live! Met deze keer nieuws over The Last of Us 2, een nieuwe game van de Assassin’s Creed bedenker en nog veel meer.

Live het nieuws bespreken, ook niet live te bekijken.

Je kunt deze video dus ook live bekijken om 12:00 op vrijdagmiddag. Geen tijd? Geen probleem. De video komt ook gewoon op vrijdag om 18:00 online op onze website.

Playdate is een handheld in een nieuw jasje

Ooit wel eens een gedroomd van een zwengel op je handheld? Droom dan niet verder want Panic, het bedrijf achter onder andere Firewatch, is hier om jouw droom uit te laten komen met de Playdate. Na het uitbrengen van software en games heeft de studio besloten zich te wagen aan hardware.

Op het eerste gezicht lijkt het alsof je naar een nieuwe Gameboy Pocket kijkt maar niets is minder waar. De Playdate is een gloednieuwe handheld met een zwart-wit scherm, D-pad, A en B knop, Wi-Fi, Bluetooth, USB-C ingang, een audio output en, last but not least, een zwengel.

Assassin’s Creed bedenker komt dit jaar met een nieuwe game.

Je bent een aap. Nee, echt. Dat is namelijk waar de nieuwe game van Patrice Désilets, de bedenker van de Assassin’s Creed serie, over gaat. In “Ancestors: The Humankind Odyssey” begin je het avontuur in Afrika, zo’n tien miljoen jaar geleden. Naarmate je het spel door gaat verstrijken er miljoenen jaren. Je belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat je apen-clan de gevaren van de prehistorische wereld overleeft. Je zult op zoek moeten gaan naar eten, drinken en veilige slaapplekken. En natuurlijk is Afrika vol met andere gevaarlijke dieren. Naarmate de jaren verstrijken evolueer je als aap en zul je nieuwe skills aanleren.

Vertel ons vooral hoe je deze eerste editie van Einde van de Week Live vond in de comments. En je mag daar ook andere dingen droppen. Of je blij bent over het feit dat The Last of Us 2 op de PS4 uitkomt bijvoorbeeld.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch