Menu Premium
Loading...

De After E3 Brievenmaandag

19/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met hangende jetlag oogjes zitten Jelle en David aan de Brievenmaandag tafel samen met stand-in Daan. Niet geheel fris en fruitig zijn ze er toch weer klaar voor om al jullie brieven te beantwoorden.

Dit weekend zijn de Marinedagen in Den Helder

Vorige week was het zowel in LA als in Amsterdam super druk. Er zijn enorm veel items online gekomen + de Gamekings E3 Live Party waar iedereen hard aan heeft gewerkt. De E3 zit er net een weekje op en menig gamer-hart is sneller aan het kloppen i.v.m alle nieuwe titels die uit gaan komen. Alle vragen die jullie hebben gesteld zijn niet geheel onlogisch ook op de E3 gericht en onze Gamekings gaan ze voor jullie behandelen. Dit weekend zijn ook de Marinedagen in Den Helder, daar ligt een schip genaamd de Hare Majesteit de Rotterdam. Op dit schip is de eerste game van Amazon te spelen die Break Away heet. Het is helemaal gratis van vrijdag tot zondag dus als je benieuwd bent naar de nieuwe game, of gewoon lekker wil chillen op een schip, kom vooral langs!

E3 2017

Er is ook een special E3 2017 tabje op de Gamekings website geplaatst. Hier kun je precies het schema zien met alle E3 items die gemaakt zijn met een linkje naar de video. Dus als je de E3 items wilt terugkijken, klik dan vooral op het E3 2017 tabje zodat je geen één video mist! Nu de heren terug zijn uit LA gaan we hier op de redactie weer keihard verder met items over alle games die er aan zitten te komen. Hopelijk zijn David, Koos, Jelle en Boris snel van hun jetlag af en kunnen ze weer heerlijk slapen in het benauwde plakkerige Nederland.

Laat ons weten in de comments wat jullie de aller tofste games van de E3 vonden en waarom!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch