Menu Premium
Loading...

David over Dragon Ball FighterZ

11/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de review vanaf de drukke Taipei Game Show hebben we onze eigen Master Roshi uitgenodigd, om nog wat aanvullende informatie te geven over de game. Door de drukte vergaten de heren nog een aantal diepgaande punten en daarom komt David zijn ongezouten mening geven over Dragonball FighterZ. Ondanks dat David druk aan het werk is bij zijn andere baan, vind hij altijd nog wel een plekje om een beetje te gamen. En zeker als het met Dragon Ball te maken heeft! Want na de cosplay van Master Roshi, kunnen wij er wel van uit gaan dat hij groot fan is van de serie. Wil je weten wat de meester te vertellen heeft? Check dan snel David over Dragonball FighterZ!

De ongezouten mening van David

Dragon Ball is een japanse mangserie geschreven en geillustrated door Akira Toriyama. Hij heeft zijn inspiratie van de Chinese literaire volksroman: De reis naar het westen. Sinds de introductie van de serie is het de op een na populairste mangserie. In Japan zijn 150 miljoen albums verkocht en wereldwijd zelfs 230 miljoen! De serie wordt door veel mensen een goed hart toegedragen door de vette karakters en rake humor.  De eerste 16 albums zijn onder de serienaam Dragon Ball verschenen. De laatste 26 delen kan je zien in Dragon Ball Z. Door dit succes kon een Anime niet worden uitgesloten. Daarnaast zijn er door het succes, nog vele spin-offs geweest , waaronder nog lopende Dragon Ball Super.

Dragon Ball FighterZ is een 2.5D fighting game ontwikkeld door Arc System Works en wordt uitgebracht door Bandai Namco Entertainment. De game is uiteraard gebaseerd op de Dragon Ball franchise en uitgekomen op de Playstation 4, Xbox One en voor de PC. De World Wide release viel op 26 Januari 2018 en in Japan op 1 Februari 2018. Zijn jullie ook al Dragon Ball fan sinds de Cartoon Network tijd? Drop het in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch