Menu Premium
Loading...

David en Sjaak krijgen een cadeautje van Game of Thrones

15/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

David en Sjaak kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen van Game of Thrones begint. Dat de mannen fanboys zijn had je waarschijnlijk al gezien in Premium: Boardgamekings Game of Thrones. Vandaag werden de mannen verrast, want ze kregen een GOT cadeautje toegestuurd van Ziggo Movies & Series. Jawel! Er verscheen zomaar ineens een koker in bij de post. Wat zou daar nou in zitten? Zie het in David en Sjaak krijgen een cadeautje van Game of Thrones.

Wat zit er in die koker?

De meest epische serie die ooit gemaakt is presenteert het waarschijnlijk laatste seizoen. Alle facties komen eindelijk bij elkaar en na wachten en wachten gaan we nu zien wie er op de troon mag zitten. De seizoenen worden zo snel gemaakt dat de wispelturige schrijver G.R.R. Martin zijn boek nog niet eens af heeft. Het verhaal wordt nu ontwikkeld door vreemden,  dus kan het zomaar zijn dat er ineens heel weinig mensen doodgaan in seizoen 7. Gelukkig kunnen we ons verheugen op veel actie, want je moet wel echt een prutser zijn om 6 seizoenen van eeuwige opbouw te verpesten. Sjaak en David zijn in ieder geval weer in de hype train gestapt door de trailers.

Helaas duurt het nog een paar weken voordat we verder kunnen met de main story en duizenden aftakkingen. De spanning van de unieke serie die de hoofdpersonages in seizoen 1 dood laat gaan en niet lijkt te stoppen tot de hele cast vervangen is in de laatste aflevering. Zin in! Verheug jij je ook op je favoriete characters dood te zien gaan, of heb je er vertrouwen in dat ze blijven leven?

Join David en Sjaak in de voorpret van het televisiespektakel van 2017 en natuurlijk het unboxen van de koker. Wat zou er in zitten? CHeck het in David en Sjaak krijgen een cadeautje van Game of Thrones.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch