Menu Premium
Loading...

Darkstalkers Resurrection Review

23/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van 2D-fighting games opgelet: Capcom komt met Darkstalkers Resurrection. Een combinatie van twee eerdere Darkstalker games en een flink verhoogde kwaliteit zorgt voor een paar wrede, oude games in een heel nieuw jasje. Steven en Skate waren er wel voor in om een potje te spelen. Vinden ze deze game net zo goed als zijn voorgangers? Of vinden ze ‘m misschien wel beter? Je gaat er alles over horen in de Darkstalkers Resurrection review.

Kies je favoriete karakter en ga het gevecht aan in de gloednieuwe game van Capcom. Alhoewel, gloednieuw? Dat kunnen we niet helemaal zeggen. Darkstalkers Resurrection is een combinatie van Night Warriors: Darkstalkers’ Revenge en Darkstalkers 3. De personages zijn bij elkaar gevoegd wat zorgt voor genoeg keuze en variatie. Bekende monsters, waaronder Frankenstein, en hun jagers zijn helemaal terug. En je kunt zelfs naar hartenlust losgaan met niemand minder dan Roodkapje.

Kleur is iets wat in deze cartoony game absoluut niet ontbreekt. Gevechten vinden plaats in de meest kleurrijke omgevingen, aangepast aan de gekozen karakters, die er ook verre van saai uit zien. Elk karakter heeft zijn of haar eigen unieke skills waarmee je de ander helemaal kapot moet maken.

Wel helemaal nieuw in deze Darkstalkers zijn onder andere de HD-graphics, multiplayer mode en de mogelijkheid filmpjes van je gevechten direct te delen op YouTube. Vinden Steven en Skate deze nieuwe toevoegingen aan de oude games de moeite waard? Of kun je deze game beter aan je voorbij laten gaan? Je hoort het in de Darkstalkers Resurrection review.

Ontwikkelaar: Iron Galaxy Studios
Uitgever: Capcom
Platform: PlayStation 3 en Xbox 360

Darkstalkers Resurrection Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch