Menu Premium
Loading...

DarkStalkers: Resurrection Preview

23/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Capcom heeft twee klassieke fighting games gebundeld, heeft ze lekker opgepoetst en brengt ze uit op Xbox Live Arcade en PlayStation Network onder de noemer DarkStalkers: Resurrection. Als het om 2D fighting games gaat is er natuurlijk maar een man die aan tafel móet zitten en dat is Steven. Hij heeft het originele deel van DarkStalkers op de orginele PlayStation gespeeld en is natuurlijk een fervente 2D Figher speler. Naast hem zit Skate die ook niet vies is van een goede oude 2D fighting game. Samen gaan ze even alle punten op een rijtje zetten omtrent deze titel en kijken of er nog wel animo is voor deze klassiekers of dat deze golden oldies lekker in de kast mogen blijven liggen in de DarkStalkeres: Resurrection Preview.

Darkstalkers: The Night Warriors, die uitkwam in 1994, is de eerste titel in de serie en was oorspronkelijk alleen te spelen in de arcadehallen totdat hij twee jaar later op originele PlayStation werd uitgebracht. Darkstalkers: The Night Warriors was de de opvolger van deze game en kwam in 1996 op de Saturn uit. Sindsdien heeft DarkStalkers zijn naam gevestigd in fighterland en was het, zeker in het begin, een populaire titel binnen het genre. DarkStalkers 3 vond zijn weg in de arcadehallen in 1997, werd een jaar later op de Saturn uitgebracht en heeft vorig jaar zijn entree gemaakt in PlayStation Network.

Sindsdien is het alweer een tijdje stil rond de serie en met een mogelijk nieuwe DarkStalkers in het verschiet, is het hoog tijd voor Capcom om de serie een nieuw leven in te blazen door Night Warriors: DarkStalkers’ Revenge en Darkstalkers 3 te bundelen en uit te brengen in een nieuw jasje. Als je benieuwd bent of het nog wat gaat worden met deze titel, check dan snel dit item waarin Steven en Skate alvast hun vroege mening delen in de DarkStalkers: Resurrection Preview.

Ontwikkelaar: Iron Galaxy Studios
Uitgever: Capcom
Platform: Xbox 360 en PlayStation 3

DarkStalkers: Resurrection Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch