Menu Premium
Loading...

Darksiders 3 Review: “Moeten we blij zijn dat deze serie terug is?”

27/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Darksiders-serie heeft een groot aantal fans op de redactie. De action adventure meets hack & slasher meets RPG was niet de meest bijzondere game ooit en bezat ook nooit een immense productiewaarde of innovatieve gameplay, maar de spelervaring was dermate uitdagend en de boss battles dermate tough dat menigeen de game toch hoog op hun lijstjes had staan. Toen THQ een aantal jaren echter jammerlijk op de fles ging, leek het bij deze twee delen te blijven. Terwijl er toch echt Four Horsemen waren. Moesten we onze gewaardeerde serie gedag zeggen en dus nooit te weten komen hoe het die andere twee vergaan was…

Hoe stoer is Femme Fatale Fury?

Nee, want een tijdje terug opgerichte THQ Nordic kocht de rechten van de serie en zette developer Gunfire Games aan het werk. Zij moesten het derde deel om de femme fatale Horse(wo)men Fury te gaan bouwen. En vandaag, zes jaar na het uitkomen van het tweede deel, ligt deel drie in de winkels. Skate en JJ, beiden behoorlijk fan van dit soort games én de serie, gingen met Darksiders 3 aan de slag en komen hier met hun review. De in depth discussie vind je vanzelfsprekend op Premium.

Kan Gunfire Games het klusje klaren?

Er zijn namelijk wel wat vragen. Kan het relatief onbekende Gunfire Games bijvoorbeeld de magie die met name in het eerste deel van Darksiders zat, terugbrengen. Hebben ze het in hun vingers? En kan de game op tegen de blockbusters van het najaar die allemaal enorme productie- en marketingbudgetten bezitten en talloze modes of uitgebreide sandbox werelden kennen. Terwijl Darksiders het puur en alleen van de single-player moet hebben. En dat soort games hebben het vaak best lastig om hun weg naar de consument te vinden. Skate en JJ waren daarom erg benieuwd naar de presentatie van Gunfire Games en het spel goed doorgespeeld.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch