Menu Premium
Loading...

Darksiders 3 In-Depth Discussie: “Met veel plezier uit de budgetbak”

27/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! De tafel zit helemaal vol, want er zitten gewoon DRIE Gamekings klaar voor de grote Darksiders 3 discussie. Wie had dat gedacht? Je hebt Skate de game al zien spelen tijdens de vier uur lange stream van gisteren en je hebt JJ samen met Skate gezien in de korte review. Maar het is nu tijd om even goed te discussiëren en dan is er maar één persoon die staat te popelen om aan te schuiven. Ja, je hebt het waarschijnlijk al geraden, Boris is er gezellig bij komen zitten om een stevige discussie te voeren over het derde deel in de Darksiders-serie. Of het na de discussie nog steeds zo gezellig is aan tafel, zie je in deze In-Depth Discussie van Darksiders 3.

Vechten en puzzelen

Een sterk punt van de Darksiders-serie zijn altijd de puzzels geweest. Na een tijdje lekker hack en slashen, kon je even je rust pakken tijdens het oplossen van de toch wel lastige puzzels. De puzzels zijn in Darksiders 3 nog wel aanwezig, maar ze zijn niet meer zo uitdagend als in de voorgaande delen. Voor de heren is dit zeker een teleurstelling, want de combinatie van sterke combat en de moeilijke puzzels was toch wel iets wat de Darksiders-serie leuk maakte. Zijn de uitgeklede puzzels een afknapper of wordt dit gecompenseerd door de combat?

Technische tekortkomingen

Uitgever THQ Nordic en ontwikkelaar Gunfire Games zijn niet de grootste spelers in de game-industrie. Hierdoor hebben zij niet een mega-budget om alles in de game helemaal glad te polijsten. Dit is voornamelijk te merken bij de technische aspecten van de game. De framerate kan tijdens hectische gevechten aardig droppen, de cameravoering is niet helemaal op en top en bij vlagen loopt de game gewoon helemaal vast om nieuwe gebieden in te laden. Is Darksiders 3 ondanks de technische mankementen een toffe game?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch