Menu Premium
Loading...

Darksiders 2 Wii U Review

27/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Wii U kan de nieuwste hardcore games in 1080p op jouw plasma-tv laten verschijnen. Daarom komen er een aantal speciaal voor de Wii U aangepaste hardcore games naar de Wii U. Darksiders 2 moet één van deze games zijn. Of het gelukt is om de action-adventure tot zijn recht te laten komen op de nieuwe console van Nintendo of dat het gewoon een simpele port is, vertellen Steven en Skate jou in de Darksiders 2 Wii U Review.

De post-apocalyptische Darksiders 2 is een third-person action-adventure waar je zowel bruut in moet knokken als moet nadenken en puzzelen. Je speelt als de meest gevreesde paardrijder van de Four Horsemen of the Apocalypse: Death. Hij probeert de naam van zijn zwaarddragende broer War te zuiveren, terwijl hij ook nog eens de vernietiging van de mensheid moet terugdraaien. Hierdoor komen er natuurlijk epische gevechten met talloze minions, mysterieuze dungeons en enorme eindbazen op zijn pad waar je er zeker een paar van gaat zien in de Darksiders 2 Wii U Review.

Als je de game al in huis hebt gehaald voor bijvoorbeeld de Xbox 360, vraag jij je misschien af in hoeverre Darksiders 2 voor de Wii U verschilt van de normale versie. Ten eerste bevat de Wii U uitgave alle pre-order bonussen van de Playstation 3, Xbox 360 en PC versies van de game. Daarnaast wordt er vanzelfsprekend ook gebruik gemaakt van de Wii U GamePad. Zo kun je daarop jouw inventory gemakkelijk bijhouden via het touchscreen van de GamePad of een snelle blik op de map werpen zonder dat de game op pauze hoeft. Het avontuur van Death op de Wii U ondersteunt nu ook motion controls en gyroscoopfuncties, waardoor je via een beweging met de GamePad snel een aanval van die grote vijand kunt ontwijken. In totaal moet de Wii U versie ongeveer vijf uur extra gameplay bieden, wat de release voor de huidige bezitters van de game toch enigszins interessant maakt. Steven en Skate gingen nogmaals los met de game en vertellen je alles over de verschillen tussen de normale versie en de Wii U versie in de Darksiders 2 Wii U Review.

Ontwikkelaar: Vigil Games
Uitgever: THQ
Platform: Wii U, PC, Xbox 360 en PlayStation 3

Darksiders 2 Wii U Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch