Menu Premium
Loading...

Dark Review

21/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals wel vaker, kregen we op de redactie een pakketje binnen. Hij werd uitgepakt en Dark kwam tevoorschijn, maar tussen alle gameliefhebbers was er niemand die ook maar ooit iets over deze game had gehoord. Er was dus maar één grote vraag: is Dark een onbekend pareltje, of hebben de uitgevers deze game bewust niet al teveel in de aandacht gezet? Dat hebben Martin en JJ uitgezocht in de Dark review.

In de stealth-action game ga je aan de gang als Eric Bane, die in een discotheek is en niet meer weet wat er met hem is gebeurd. Het enige wat hij wel weet, is dat hij zich behoorlijk beroerd voelt en dan komt er opeens een engel voor je neus te staan.

Al snel kom je erachter dat je een vampier bent, maar voordat je een ‘echte’ vampier kunt worden zul je het bloed moeten drinken van degene die jouw tot vampier heeft gemaakt. Eric, die niks meer van de avond af weet, heeft geen idee wie hem heeft gebeten. Maar daar heeft de eigenaresse van de discotheek een oplossing voor. Het enige wat je hoeft te doen, is het bloed drinken van een machtige vampier. Daarvoor zal je alleen eerst een heleboel van zijn bewakers uit moeten schakelen.

Duisternis staat centraal in de game, want daar kun je ongezien doorheen sluipen. Sla je vijanden neer en drink hun bloed om te kunnen healen en upgrade je krachten om zo een echte vampier te worden.

Heeft deze onbekende game Martin en JJ weten te overtuigen van zijn kwaliteit? Dat hoor je in de Dark review.

Ontwikkelaar: Realmforge Studios
Uitgever: Kalypso Media
Platform: PC en Xbox 360

Dark Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch