Menu Premium
Loading...

Dance Central 3 Review

06/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder heb je al in een redactie item kunnen zien hoe Martin en Pascal hun heupen los gooide voor Dance Central 3. Nu ze uitgedanst zijn, is het hoog tijd voor de Dance Central 3 Review.

De populaire dans game voor de Xbox 360 heeft er een nieuw deel in de serie bij gekregen: Dance Central 3. Het is de bedoeling dat jij de aangeven dans moves volgt die in de game voorbij komen. Ondertussen meet de Kinect hoe goed je de moves nadoet, waardoor je punten krijgt toegerekend of niet.

Natuurlijk wil je op de nieuwste hits je dance skills vertonen. Gelukkig bevat Dance Central 3 een aardige lijst aan top 40 nummers. Zo kun je los gaan op nummers als “Sexy and I Know It”, “Wild Ones” en “Hello”. Mocht je de de lijst van de soundtrack nog niet uitgebreid genoeg vinden, dan kun je extra nummers binnenhalen als DLC. Zo is er al aangekondigd dat er DLC komt voor “Gangnam Style” en “Call Me Maybe”.

Naast nieuwe nummers bevat de game ook een nieuwe mode genaamd Crew Throwdown. Hierin kun je het met je team van maximaal vier spelers en het opnemen tegen een ander team. Er komen in deze mode een flink aantal soundtracks, uitdagingen en mini games langs, waarin je met je team het beste moet weten te scoren.

Of Martin en Pascal nu hun eigen dans groep kunnen oprichten en de dansvloer onveilig kunnen maken, zie je in de Dance Central 3 Review.

Ontwikkelaar: Harmonix Music Systems, Backbone Entertainment
Uitgever: Harmonix Music Systems
Platform: Xbox 360

Dance Central 3 Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch