Menu Premium
Loading...

Dagboek Los Angeles #7 “In Memoriam E3 2018”

15/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit is dan alweer het allerlaatste item rechtstreeks vanuit Los Angeles. Het was vooral een E3 met veel ups and downs voor ons, maar vooral het positieve blijft bij ons hangen want dit was voor ons qua games misschien wel 1 van de allerbeste E3’s ooit.

Ups en downs

Gelukkig kunnen we nu lachen om alle problemen die zich in het begin voor deden bij onze trip in Los Angeles. De angst om uit ons appartement gekicked te worden of om zelfs niet met camera de E3 te mogen betreden. Gelukkig kwam alles uiteindelijk goed en Jezus wat nam het daarna ineens een vlucht.

De beste game van E3 2018

We hebben ongelofelijk veel wrede games gecheckt maar bij ons drie staat er toch duidelijk 1 game stijf bovenaan en dat is natuurlijk Cyberpunk 2077. Na een brute trailer op de Xbox persconferentie kregen we dan eindelijk via een exclusieve behind closed doors sessie 50 minuten aan gameplay te zien. Dit was zo vet dat we de dag later nog steeds sprakeloos zijn door die shit.

Dankzij jullie

Graag willen we ook een moment nemen om iedereen te bedanken die deze trip mogelijk heeft gemaakt: onze Premium bazen, de donateurs op Twitch maar ook iedereen die z’n stem heeft laten horen in de comments of de chat. Jullie enthousiasme werkte voor ons als olie op het vuur en we zijn jullie dan ook eeuwig dankbaar voor deze epische E3. We hopen dat jullie er net zo van genoten van hebben als wij!

– Love!
Jelle, Daan & Koos

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch