Menu Premium
Loading...

Dagboek Los Angeles #5 “New kings on the block”

13/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toch altijd een magisch moment, de allereerste beursdag. In al z’n maagdelijkheid is het wederom aan Daan om zich te ontdoen van zijn maagdenvliesje en de beurs in al z’n glorie te betreden.

Onze eerste afspraak, die we dit jaar zelf gemaakt hebben, was bij Bethesda om de game RAGE 2 te spelen en een surprise game. Daan en Jelle konden hun geluk niet op want vlak voor de E3 was Fallout 76 uit de doeken gedaan en dus hoopten de twee op een exclusieve sessie. Het mocht helaas niet zo zijn, daarnaast zag Daan ook nog eens zijn kans voorbij gaan om Todd Howard te interviewen. Een man die bij Daan gelijk staat aan Jezus Christus en Martin Luther King.

Overkill’s The Walking Dead

We hadden vrij spel op de beurs en daarom struinden we dit jaar elke vierkante centimeter nauwkeurig af. We gingen alleen in op games die we persoonlijk echt vet vinden en zo bracht het ons bij o.a. Overkill’s The Walking Dead, een zombie survival game op het lijf geschreven van Koos en Daan. Het bleek een pareltje te zijn want het was uiteindelijk een van de vetste ervaringen die ze die dag beleefden op de beurs.

Na verschillende speelsessies bij verschillende uitgevers vloog de dag voorbij en stonden we uitgeput maar voldaan op de beursvloer. De E3 is voor ons nu echt begonnen en we kunnen niet wachten op dag twee van de beurs!

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch