Menu Premium
Loading...

Dagboek Los Angeles #4 “Persconferentie Aftermath”

12/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ken je dat? Zo’n dag dat alles goed gaat? Een dag waarop alles mag. Vandaag was dan eindelijk die dag aangebroken en dat mocht ook wel na alle shit die we de afgelopen dagen hebben meegemaakt.

De Xbox Showcase was strak geregeld

We trapten de dag dan ook af met de Xbox Showcase en dat was boven alle verwachtingen toffer dan ooit. Het was dit keer veel beter geregeld dan vorig jaar: er waren meer games, meer pods maar vooral ook minder lange rijen. Waarbij we vorig jaar 30 minuten tot drie kwartier moesten wachten per game duurde het dit keer slechts vijf minuten waardoor we onder andere The Division 2, Jump Force, Ashen, Forza Horizon 4, Soul Calibur VI, We Happy Few en nog veel meer hebben kunnen spelen.

Ubisoft viel enorm tegen

Daarna was het tijd voor een nieuwe persconferentie en dit keer was Ubisoft aan de beurt. Helaas mocht alleen Jelle van ons naar binnen maar wisten Daan en Koos dat vrij snel goed te maken door een bezoekje aan de Umami om The Impossible Burger te eten. Na deze heerlijke versnapering zochten Daan en Koos de Ubisoft Fanzone op om maar niets te missen van de uiteindelijk teleurstellende persconferentie.

De PlayStation persconferentie blies alles en iedereen weg

De dag werd afgesloten met wederom een absolute knaller. De persconferentie van Sony PlayStation: goddamn! We werden compleet weggeblazen door zowel The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima als Death Stranding. Daarnaast waren er ook zeer aangename verrassingen waaronder de remake van Resident Evil 2.

Al met al was het een hele aangename dag, met goede moed bereiden we ons voor op de eerste beursdag. Veel kijkplezier!

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch