Menu Premium
Loading...

Play Je Deze Nog: Daffy Duck: The Marvin Missions

25/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! De eerste editie van de gloednieuwe rubriek genaamd: ‘Play Je Deze Nog?’. In deze rubriek halen we oude games van de zolderkamer, net zoals in Ken Je Deze Nog, maar zoals de naam al zegt gaan we in Play Je Deze Nog die games ook daadwerkelijk spelen. Daarnaast moet het ook echt een game zijn die een speciaal plekje in het hart van de desbetreffende presentator heeft. Zakt de game door de mand of blijven de mooie jeugdherrieneringen in stand? In deze eerste editie lag de verantwoordelijkheid bij Koos om zijn absolute favoriete game uit zijn jeugd mee te nemen.

Daffy Duck: The Marvin Missions

Zijn keuze is gevallen op Daffy Duck: The Marvin Missions (1993) voor de Super Nintendo. Daffy Duck: The Marvin Missions is een 2D platformer die zich afspeelt op Mars tijdens de 24e eeuw. Je speelt als Duck Dodgers, een alter ego van de legendarische Daffy Duck. De game bevat 19 levels met boss fights, verschillende vijanden en een grote keuze aan wapens. Je komt onder andere Marvin the Martian en andere karakters uit de klassieke Looney Tunes-cartoons tegen. Koos zit samen met Kevin klaar voor een ‘trip down memory lane’ in Daffy Duck: The Marvin Missions.

Super Nintendo Entertainment System

Voor deze eerste editie van ‘Play Je Deze Nog?’ had Koos zijn eigen SNES en Daffy Duck: The Marvin Missions helemaal vanuit Arnhem naar Amsterdam gesleept om deze nieuwe rubriek zo authentiek mogelijk in te luiden. Koos heeft zijn SNES al sinds 1994 en staat al 25 jaar trouw in de kast. Tot nu toe heeft zijn Super Nintendo wel een aantal mankementen gekend, zoals de gele verkleuring en de vastlopende knoppen, maar als puntje bij paaltje komt speelde de gouwe ouwe Super Nintendo iedere game die je erin stopte. Tot een koude januari dag in 2019… Wat er is gebeurd met de SNES van Koos, zie je in dit item.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch