Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Daan en zijn liefde voor building games als Planet Zoo

25/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste tijd zijn er al aardig wat personal story’s online gekomen. Koos en Skate zijn al aan de beurt geweest, en nu is het tijd voor Daan. Want Daan heeft ook een passie en een liefde. Een liefde voor building games als Planet Zoo. Als dat überhaupt is hoe je het omschrijft. Hoe dan ook: Daan houdt van bouwen. En JJ gaat hem aan de tand voelen.

Daan de bouwer

Daan kan alles maken en steekt er behoorlijk veel tijd in. Als je dat nog niet wist (na aanleiding van bijvoorbeeld de Planet Zoo stream), dan weet je het na dit item wel. Want de fantasie van Daan kent geen grenzen. En als die grenzen er toch zijn, dan probeert Daan die grenzen te doorbreken. Want het zal eruit zien zoals Daan dat wil. En het maakt ook niet uit in welke game dit dan is.

Planet Zoo

Is natuurlijk het meest recente voorbeeld van een game waarin Daan zijn fantasie helemaal de vrije loop kan laten. Opties te over, niks is onmogelijk en alles is toegestaan. En dan is Daan in zijn element. En het aantal uren dat het kost om een uitgebreide dierenteen, stad of iets anders te bouwen is veel. Heel veel. Games als Tropico en Anno zijn games waar Daan zich net zo goed in kan laten gaan, net zoals pareltjes als Zoo Tycoon, Rollercoaster Tycoon en ga zo maar door.

Maar in games als Fallout 4, waar je behoorlijk veel tijd kan steken in het bouwen van je basis, kan Daan zich ook niet inhouden. Zelfs in dat soort games zal Daan alles op alles zetten om een prachtige basis te bouwen. Maar waarom? Wat vindt hij zo leuk aan zoveel tijd steken in het bouwen van virtuele steden, dierentuinen en een basis. Daar probeert JJ in dit item achter te komen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch