Menu Premium
Loading...

Daan en Jelle checken The Evil Within 2 Survive Gameplay Trailer

21/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In oktober 2014 mochten we kennismaken met The Evil Within. Deze horror-survival game zorgde voor een constant opgejaagd gevoel, in combinatie met een zware schaarste aan munitie en wapens. Vorige zomer overwoog Bethesda dan ook om dit succes voort te zetten door een tweede deel te maken. En wat blijkt, de E3 van dit jaar gaf hier bevestiging aan: The Evil Within 2 zit er aan te komen. Een goede reden voor Daan en Jelle om de trailer in het donker te bekijken. Zie het in Daan en Jelle checken The Evil Within 2 Survive Gameplay Trailer.

Niets is wat het lijkt!

Aangezien het niet al te lang meer duurt voordat deze game in de schappen verschijnt, heeft developer Tango Gameworks weer een dikke trailer naar ons toegeschoven. In deze trailer zijn verschillende gameplay beelden te aanschouwen, afgewisseld met CGI momenten. Van de hoofdpersoon die onder intense spanning naar een stopplek op zoek is, tot het opblazen van de rondlopende gezwellen.

In dit tweede deel draait het om een bad-ass vader, genaamd Seb. Hij moet zich weer in dit krankzinnige wereldje bevinden om zijn dochter uit het gevaar daar te halen. Ook dit deel mogen we vast weer een hoop psychologische spelletjes en illusies verwachten. Niets is wat het lijkt!

Je kan de game vanaf 13 oktober checken op de Playstation 4, Xbox One en PC. Mocht je gebruik willen maken van de pre-order bonus, dan kan je de volgende voordelen verwachten:

  • Burst Handgun: dit wapen bevat kogel die gedurende het verhaal overal te craften zijn.
  • Crafting Supplies: upgrade je wapen, maak extra ammo aan en bouw dikke vallen om je vijanden te onthoofden.
  • Medical Supplies: een extra dosis medicijnen om het langer vol te houden tegen het gespuis.

Zie jij een titel als deze wel weer zitten, of vervalt deze game naar de achtergrond met al die grote klappers die in het verschiet liggen dit najaar? Laat ook even weten hoe vet jij deze trailer vond, maar kom nu eerst even lekker griezelen in Daan en Jelle checken The Evil Within 2 Survive Gameplay Trailer.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch