Menu Premium
Loading...

EvdWV over Cyberpunk 2077, toxiciteit en onze Nerd Culture podcast

23/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vrijdag is geen vrijdag zonder Einde van de Week Vrijdag. Dat is een waarheid als een koe. En dus hebben we met veel liefde weer een nieuwe editie voor jullie in elkaar gezet met een aantal leuke onderwerpen. Zo krijgt Cyberpunk 2077 mogelijk een multiplayer. En neem bijvoorbeeld het heikele punt van de toxiciteit online. In normaal Nederlands: al die eikels die online hun frustratie en gebrek aan IQ uiten via ranzige en racistische praatjes en cheat gedrag. Het verpest vaak het plezier tijdens een lekker potje multiplay. De industrie geeft al tijden aan hier nu echt eens wat aan te willen gaan doen en dat moment lijkt aangebroken met de oprichting van de Fair Play Alliance. 30 belangrijke partijen uit de gamesindustrie, waaronder Riot, Blizzard, Twitch en¬†Discord hebben zich verenigd en willen samen het online ge√ętter aanpakken.

Krijgt Cyberpunk 2077 multiplayer?

Ook nieuws over de darling van velen, Cyberpunk 2077. Als we een toespraak voor investeerders mogen geloven, dan weten we hoe de gameplay er straks gaat uitzien. Komt er voor het eerst een multiplay component in een RPG van CD Project Red of draait het straks, ondanks eerdere uitingen, toch alleen om de singleplayer? Wij gaan het je vertellen.

We willen graag ook wat kwijt over onze nieuwe podcast genaamd ‘Nerd Culture by Gamekings’. Je weet het, we blijven graag nieuwe dingen doen en gezien de vele vragen die we er naar kregen, is dat een podcast geworden. Wanneer, wat en hoe, leggen we in deze Einde van de Week uit.

Tot slot, ook al is de E3 nog drie maanden van ons verwijderd, de aankondiging van de eerste speelbare game voor het event in Los Angeles. Het betreft de nieuwe Super Smash Bros. voor de Switch. Hoe we dat weten? Dat zie en hoor je in deze editie van Einde van de Week Vrijdag over toxiciteit, Cyberpunk 2077, Super Smash en onze nieuwe podcast, Nerd Culture.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch