Menu Premium
Loading...

Cyberpunk 2077 Night City Wire Nabeschouwing: “Hypetrain dendert door”

26/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week stelde de Poolse developer CD Project Red ons nog hevig teleur door hun game Cyberpunk 2077 met twee maanden uit te stellen. In plaats van september kunnen we nu pas 19 november met de game aan de slag. Op donderdag hebben ze ons hopelijk weer een flinke dot vreugde gegeven met hun Night Wire stream. De hele crew bekeek de stream die om 18:00 uur begon en Koos en Skate zijn the chosen ones die hun oordeel in deze nabeschouwing mogen ventileren. En je weet het, ventileren is hard nodig in deze tijden van de Corona en hitte.

Night City Wire stream duurde 25 minuten

Vooraf wisten we een aantal dingen. De Cyberpunk 2077 Night City Wire stream begon op donderdag 25 juni om 18:00 uur. Het betrof de eerste aflevering uit een reeks van Night Wire’s die de komende maanden worden uitgezonden. De stream ging 25 minuten duren en zou een nieuwe trailer, gameplay en interviews met de developer omvatten. Kort en snappy dus. Maar dat hoeft geen probleem te zijn als de info maar ijzersterk is en tot de verbeelding spreekt.

Is het uitstel van Cyberpunk 2077 al weer vergeten?

Het is geen geheim dat de verwachtingen omtrent deze game hoog zijn. Misschien wel torenhoog. Op de redactie is nu al het gevecht uitgebroken over wie de game mogen gaan reviewen. Elk snippertje nieuws wordt gretig geconsumeerd. En de teleurstelling toen het uitstel van Cyberpunk 277 wereld kundig werd, was groot. Heeft de Cyberpunk 2077 Night City Wire stream ons weten te overtuigen? Is het uitstel de Polen vergeven? Hebben we er weer vertrouwen in? Of zagen we dat er meer aan de hand was? Dat het uitstel niet om niets is geweest? Spanning alom dus. Koos en Skate gaan in ieder geval zonder remmingen los in deze nabeschouwing van de Cyberpunk 2077 Night City Wire stream.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch