Menu Premium
Loading...

Cuphead Review: Terecht een media darling?

03/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! We beginnen deze dinsdag met de review van Cuphead. Shelly en Emiel zijn uitgebreid aan de slag gegaan met de deze langverwachte titel. Zoals je misschien wel weet is dit niet de eerste keer dat Cuphead onder de aandacht komt van Gamekings. Het rumoer rondom Cuphead komt voor een groot gedeelte voort uit de aantrekkingskracht van de game.

Op de Gamekings-redactie zijn meerderen lyrisch enthousiast over de XBOX en pc-titel. Ook in de community en in de gameswereld in het algemeen kan de game rekenen op een hoop positiviteit. Echter, het feit dat de game inmiddels meerdere malen is uitgesteld, deed sommigen vrezen . Het is goed om te zien dat de ontwikkelaars de kwaliteit van Cuphead wilden veiligstellen, en dat de uitgever hen hier de ruimte voor heeft gegeven. Tegelijkertijd nam hierdoor de twijfel rondom de game toe. Alle vragen ten spijt, Shelly en Emiel hebben Cuphead gespeeld en gaan in deze review hun ervaringen delen. Check nu de Cuphead Review: Terecht een media darling?

Maakt de game zijn status waar?

Cuphead kon vanaf de aankondiging dus steevast rekenen op een hoop goodwill. Echter, vanuit de media zijn er eveneens kritische geluiden te horen. Zo zou de gameplay wat rigide en herhalend aanvoelen en waren er twijfels of Cuphead wel voor meerdere uren interessant zou blijven. Shelly en Emiel zijn aangeschoven om deze geluiden de kop in te drukken óf juist te bevestigen!

Shelly en Emiel gaan in deze review dieper in op de materie. Het duo geeft aan tijdens de spelsessie moeite te hebben gehad met het platformen. Dit deed volgens hen denken aan ouderwets moeilijke platformgames. Verder wordt de artstyle voor de zoveelste keer de hemel in geprezen en geven beide Gamekings aan wat ze verwachten van de aankomende titel.

Wat verwachten jullie van Cuphead? Hebben jullie twijfels over de game door het velen verschuiven van de verschijningsdatum? Ga je de game snel oppikken? Laat je horen in de comments onder deze Cuphead Review: Terecht een media darling?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch