Menu Premium
Loading...

Cuphead Gamescom Preview

27/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! We sluiten het weekend af met een item over Cuphead. Het betreft een preview op basis van de speelsessie die Shelly en Koos in Keulen hebben gehad. Zoals je misschien wel weet is dit niet te eerste keer dat Cuphead in de vorm van een preview aan bod komt op Gamekings.tv. De aandacht voor Cuphead komt voor een groot gedeelte voort uit de aantrekkingskracht van de game. Op de Gamekings-redactie zijn meerderen lyrisch enthousiast over de indie-titel. Ook in de community en in de gameswereld in het algemeen kan de titel rekenen op een hoop positiviteit. Echter, het feit dat de game inmiddels meerdere malen is uitgesteld, doet sommigen vrezen . Het is goed om te zien dat de ontwikkelaars de kwaliteit van de game willen veiligstellen en dat de uitgever hen hier de ruimte voor geeft. Tegelijkertijd neemt de twijfel rondom de game toe. Alle vragen ten spijt, Shelly en Koos hebben Cuphead gespeeld en gaan in deze Gamescom preview hun ervaringen delen. Check nu de Cuphead Gamescom Preview!

Shelly en Koos hadden moeite met het platformen

Cuphead kan vanaf de aankondiging dus steevast rekenen op een hoop goodwill. Echter, vanuit de media zijn er eveneens kritische geluiden te horen. Zo zou de gameplay wat rigide en herhalend aanvoelen en waren er twijfels of de game wel voor meerdere uren interessant blijft. Zeker weten doen we dit pas wanneer we de game eindelijk in onze XBOX One kunnen schuiven.

Shelly en Koos gaan in deze preview dieper in op de materie. Het duo geeft aan tijdens de spelsessie moeite te hebben gehad met het platformen. Dit deed volgens hen denken aan ouderwets moeilijke platformgames. Verder wordt de artstyle voor de zoveelste keer de hemel in geprezen en geeft het duo aan wat ze verwachten van de aankomende titel.

Wat verwachten jullie van Cuphead. Hebbben jullie twijfels over de game door het velen verschuiven van de verschijningsdatum? Laat je horen in de comments onder deze Cuphead Gamescom Preview!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch