Menu Premium
Loading...

Crysis 3 Review

23/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is 2047, 24 jaar na de gebeuretenissen in Crysis 2. Prophet komt terug in New York en ziet dat de stad ingesloten is door een zogenaamde Nanodome door de corrupte C.E.L.L. Corporation. Snel komt Prohet er achter dat dit geen zuivere koffie is en hij besluit het Nano-suit aan te trekken, de wapens te pakken en de strijd aan te gaan met iedereen die er ook maar iets mee te maken heeft. Of dit een goed besluit is, zie je in de Crysis 3 Review.

In het verhaal neemt ‘Prohet’ het dus op tegen C.E.L.L. een organisatie die duistere plannen heeft met New York en de rest van de wereld. Door de koepel is New York verdeelt in zeven verschillende disctricten: ‘The Seven Wonders’. De plaatselijke bevolking is verteld dat de koepels geplaatst zijn om ze te beschermen tegen de resten van Ceph forces. Maar het plaatsen van deze koepels is vooral bedoeld als eerste stap naar, hoe kan het ook anders: world domination!

Het is alweer twee jaar geleden dat we kennis maakten met Crysis 2, een first-person shooter die zich afspeelde in de ‘Urban Jungle’ van New York City, in de nabije toekomst. Dit was een behoorlijk dikke game die met name grafisch flink in de smaak viel bij gamers en critici. Niet meer dan logisch dat Crytek en EA in april vorig jaar al aangaven druk bezig te zijn met de ontwikkeling van een opvolger. Bij de aankondiging wisten wij dat we een grafisch hoogstandje konden verwachten van dezelfde gasten die ook Far Cry hebben gebracht. Of Steven en Skate ook onder de indruk zijn, zie je in deze Crysis 3 Review.

Ontwikkelaar: Crytek
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC, Xbox 360 en PlayStation 3

Crysis 3 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch