Menu Premium
Loading...

Crysis 3 Preview

09/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis is onlangs naar Engeland geweest om Crysis 3 te spelen. Hij wilde er geen cameraman bij hebben, maar gaat je nu wel alles over deze game vertellen in de Crysis 3 preview.

Crysis 3 speelt zich ook nu af in New York, 2047, 24 jaar na het einde van Crysis 2. Door het plaatsen van verschillende ‘domes’ is deze stad uitgegroeid tot een mix van jungle en metropool. Verdeeld in zeven werelden met stuk voor stuk eigen karakteristieken zal jij je in de rol van de wrede Prophet een weg door deze werelden moeten banen, die bezaaid is geraakt met dikke bossen, grote planten en rivieren, maar vooral ook vijanden. Al snel kom je erachter wat de kwaadaardige motieven zijn achter het plaatsen van de domes en is het jouw taak om deze plannen te dwarsbomen.

In de grote, levendige wereld van Crysis 3 kun je helemaal los gaan met de wapens van de aliens of juist kiezen voor een stealthy aanval met pijl en boog. Ben jij, net als Jelle, ook zo benieuwd naar hoe je deze game speelt? Wil je weten waarom Dennis denkt vals te spelen in deze game? En kun jij na het spelen van de vorige delen ook niet wachten om in de huid van Prophet te kruipen om New York te redden, of twijfel je juist nog? Kijk dan zeker deze preview voor je beslist of je de 22e van deze maand in de rij gaat staan voor Crysis 3.

Ontwikkelaar: Crytek
Uitgever : Electronic Arts
Platform: PC, PlayStation 3 en Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch