Menu Premium
Loading...

CrossfireX Review – Kopen, budgetbak of slopen? [Fabulous February]

16/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel gamers zijn altijd wel te porren voor een lekker potje knallen. Het is een goede tijd voor hen, want er zijn een hoop games om uit te kiezen. Van Call of Duty tot aan Fortnite en Apex Legends, je kunt het allemaal spelen. Vaak Free to Play. En daar is dus CrossfireX? Een game die in Azië groter is dan Counter-Strike. En Counter-Strike is huge. Dus dat zegt wel wat. JJ heeft de game, die nu op de Xbox uit is, gespeeld. Tijd dus voor een review in deze bomvolle maand. Is CrossfireX op de console net zo goed als Counter-Strike? Je ziet en hoort het allemaal in de korte review van CrossfireX.

Brengt de game genoeg vernieuwing?

CrossfireX is de console versie van de originele PC-game genaamd Crossfire. De PC-versie kwam uit in 2007. Nu is de vraag of deze formule ook met de controller lekker aanvoelt? Kan dit de strijd aan met de tegenhangers als Warzone? Of gaat het al snel ten onder. Gaat JJ hiervoor Call of Duty opzij zetten? En raadt hij je het aan om direct via Game Pass te installeren. Want het is immers toch ‘gratis’ ? Brengt de game ook de grafische kracht van de Xbox Series X naar voren? Of ziet het er identiek uit aan de versie van 2007?

CrossfireX review: Kopen, budgetbak of slopen?

Ondanks dat de game Free 2 Play is, moeten we het over de hoofdvraag hebben. Want raden we het aan om je zuurverdiende ruimte op je harde schijf te gebruiken voor deze game? Moet je het direct gaan downloaden en zelfs wat in game currency kopen? Of raden we je aan om het stijf links te laten liggen. Je gaat het allemaal zien en horen in de review van CrossfireX.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch