Menu Premium
Loading...

Crimson Dragon E3 2013 Preview

18/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Crimson Dragon is één van de games die op de E3 aangekondigd werd als Xbox One exclusive. Weet je niet of je voor deze game wel een Xbox One aan moet schaffen? Check dan vooral eerst Melle en Dennis die je alles wat ze tot nu toe over de game weten aan je gaan vertellen in de Crimson Dragon E3 2013 preview.

Crimson Dragon draait om een planeet waar de mensheid in hoog tempo aan het uitsterven is, doordat deze is overgenomen door een grote groep draken. Jij gaat aan de slag met een personage die op deze planeet woont en zult de controle over de planeet én het omliggende luchtruim terug moeten zien te winnen. Dit is echter moeilijker dan het lijkt. De draken zijn namelijk heel wat minder toegeeflijk dan verwacht. Ze zijn niet van plan de planeet met iemand te delen, laat staan om helemaal weg te gaan van hun nieuwe thuisbasis. De enige manier om je planeet terug te winnen, is de leiding te nemen over een machtige draak.

Crimson Dragon is gewoon met je Xbox-controller te spelen, maar ook met de Kinect is de game speelbaar. En laat Dennis nou ook daarover nog heel wat te vertellen hebben, want hij is net naar een Kinect-presentatie van Microsoft geweest.

Is deze game voor Melle en Dennis één van de toppers die uitkomt voor de Xbox One? Ze vertellen het je zelf in de Crimson Dragon E3 2013 preview.

Ontwikkelaar: Grounding Inc. en Land Ho! Co. Ltd.
Uitgever: Microsoft
PlatformXbox One

Crimson Dragon E3 2013 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch