Menu Premium
Loading...

Crash Team Rumble Preview: ‘Multiplayer mayhem met favo buideldas’

28/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Huey roept al ruim een jaar lang elke dag minimaal twee keer dat er een nieuwe game rond Crash Bandicoot moet komen. Toen JJ een mail kreeg voor een online preview sessie van Crash Team Rumble, belde hij logischerwijs onmiddellijk de creatieve editor met de snor op. Om al vrij snel te horen dat Huey ten tijde van de presentatie op vakantie was op een tropisch eiland. JJ besloot daarop dan maar zelf de presentatie bij te wonen en nodigde Huey na zijn tripje uit in de studio om hem er daar alles over te vertellen. Benieuwd als hij was of Huey blij zou gaan worden van dit spel. Want was het de Crash-game die hij wilde zien? Voor elke platformer is er immers ook een, vaak middelmachtige spin-off game op de markt verschenen. Het antwoord krijg je in de Crash Team Rumble Preview.

Crash Team Rumble Preview: Wat voor game is dit?

Crash Team Rumble is een multiplayer online battle arena-game ontwikkeld door Toys for Bob. Het spel kent een releasedatum van 20 juni 2023. De game komt uit op de Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 en PS 5. Het is een ‘partygame’ waarin je met verschillende leden van de Crash cast aan de slag kan. De gameplay plaatst twee teams van drie spelers tegen over elkaar. Beide teams moeten zo veel mogelijk Wumpa Fruit inslaan en die naar een bepaalde plek brengen. De eerste die deze drop-off zone weet te vullen, wint de game. Logischerwijs kun je de inspanningen van het andere team belemmeren door ze te killen, te blocken of op een andere manier in de weg te zitten.

Speel met Crash, Cortex, Coco, Dingodile, Brio en Tawna

Crash Team Rumble brengt een roster van een aantal bekende Crash Bandicoot-personages, waaronder Crash, Cortex, Coco, Dingodile, Brio en Tawna. Zoals een goede arena brawler betaamd, heeft elk personage unieke vaardigheden en mogelijkheden om het andere team dwars te zitten. Je kunt daarbij kiezen uit drie rollen: “Blocker”, “Booster” en “Scorer”. Is deze aanpak interessant voor Crash-fan Huey? Voelt het aan als een volwaardige game en hoe uitdagend en strategisch is het? Want een arena brawler is alleen tof als het ook echt diepgang kent. Het antwoord krijg je in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch