Menu Premium
Loading...

Crash Bandicoot 4: It’s About Time Review – Kopen, budgetbak of slopen?

08/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer een poosje geleden dat we echt een nieuwe Crash Bandicoot game konden spelen. Zo ging het bij de twee meest recente titels, N’ Sane Trilogy en Crash Team Racing Nitro-Fueled, respectievelijk om een remaster van de originele 3 games en een kart racing game. En hoewel de N’ Sane Trilogy leuk was voor de fans, voelde het everre van echt waardevol nieuwe element in de Crash franchise. Daar komt nu verandering in! 12 jaar nadat de laatste echte nieuwe game uitkwam in de Crash franchise, namelijk Mind Over Mutant,  is daar dan eindelijk Crash Bandicoot 4: It’s About Time! Boris en Daan hebben hem gespeeld en gaan je er alles over vertellen. Check snel de Crash Bandicoot 4: It’s About Time Review!

Tijd om eens goed te ragen…

Zoals je kon zien in onze Let’s Play is de Crash Bandicoot franchise niet voor iedereen weggelegd. Jelle en Koos schreeuwden, vloekten en waren zelfs flink aan het ragen. Desondanks konden ze niet ontkennen dat wat zij in de demo speelden toch best leuk was! Nu is dus de hele game uit. En was het de vraag of Boris en Daan net zo hard over de zeik gingen…

Was it about time?

Zoals gezegd is al een poos geleden dat er echt een nieuwe Crash Bandicoot game uitkwam. Afgelopen juni werd er, zo maar vanuit het niets, bekend gemaakt dat er een nieuwe game in de Crash Bandicoot franchise uit zou komen. En het interweb stond in lichterlaaie. De Crash 4 trailer werd zelfs een van de best bekeken game video’s van de zomer. Wie had dat gedacht? Inmiddels is de game uit en willen we weten of het spel de hype waar maakt. Oftewel, was Crash Bandicoot 4: I’t About Time twaalf jaar wachten en afzien waard? Je komt er achter in de Crash Bandicoot 4: It’s About Time Review!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch