Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met Crackdown 3, Steam en Superman

08/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De allerlaatste geruchten, lekken en aankondigingen voordat het feestje eindelijk echt los gaat barsten. JJ en Kevin zijn de enige Gamekings op de redactie vandaag. De rookies van team zoet zitten natuurlijk al met hun billetjes in de zon en de rest van team zuur pakt even zijn rust voor we echt keihard live gaan. De E3 hype is helemaal aan op de redactie, zeker na de uitzwaai stream waar jullie allemaal hebben laten zien dat jullie bazige bazen zijn! De allerlaatste nieuwtjes voor we hopelijk overdonderd worden met trailers, nieuwe IP’s en consoles. Check nu: Einde van de Week Vrijdag met Crackdown 3, Steam en Superman.

Gaat Crackdown 3 Scalebound achteraan de vergetelheid in?

Volgens bronnen van Kotaku wordt Crackdown 3 uitgesteld tot 2019. Voor een game die groots aangekondigd is op de E3 in 2014 is dat wel een erg lange ontwikkeltijd. Het zou niet de eerste titel van Microsoft zijn die verdwijnt. Zo zijn in de afgelopen paar jaar Scalebound en Fable Legends al vroegtijdig afgeschoten. Hopelijk toont Microsoft tijdens hun persconferentie beelden van Crackdown 3 die zo vet zijn dat het lange wachten niet voor niets is geweest.

Valve verwijderde onlangs een aantal games voor het volwassen publiek van Steam. Games van het alom geliefde Titty Ninja genre. Meteen werden ze beschuldigd van censuur en hebben ze de games weer terug gezet. Daarna kwam de game Active Shooter in opspraak omdat je daar met je doorgeladen wapen een middelbare school aan gort kon knallen. Toen riep iedereen op om de game te weigeren op Steam. Inmiddels hebben ze besloten om te stoppen met politieagentje spelen. Alles mag in de Steam store komen. Het is immers aan de koper om te beslissen of ze het willen of niet. Wat vinden jullie? Moeten games als Active Shooter geweigerd worden? Of neigt dat teveel naar censuur? Laat het weten in de comments!

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch