Menu Premium
Loading...

Crackdown 3 Review: “Uitgekomen om Xbox Game Pass te verkopen”

20/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft even geduurd, maar na jaren in development hell gezeten te hebben, komt Crackdown 3 eindelijk uit diens zeven ringen om het daglicht te aanschouwen. Boris, een groot liefhebber van de eerste game van de serie en Skate gaan er even voor zitten en vertellen wat zij vinden van Crackdown 3 in deze review.

Sterrenkracht met Terry Crews

Je hebt de mogelijkheid om verschillende agenten te kiezen en de grootste hiervan is Terry Crews. Je weet wel, die grote gespierde man van Brooklyn Nine-Nine en de Old Spice reclames. Hij dient als boegbeeld van het spel, maar zelfs hij kan dit zinkende schip niet meer redden. In de trailers waar hij zich in bevindt wordt vooral gehint hoe je deze game kan spelen met de Xbox Game Pass.

Koop het spel niet, koop Xbox Game Pass

Zelfs Microsoft lijkt niet het vertrouwen te hebben in de verkooppotentie van Crackdown 3. Het spel wordt vooral gebruikt om de Xbox Game Pass te verkopen. Je kan daar niet alleen de game meteen spelen, maar hierdoor krijg ook toegang tot een grote collectie andere games. Je kan het spel voor de volle mep kopen, maar Boris en Skate zijn het allebei eens dat Crackdown 3 niet de 60 euro waard is.

Flashback naar het vorige decennium

Als Skate en Boris het spel spelen, voelen ze alsof ze tien jaar terug in de tijd gaan. Het voegt gewoon niet zo veel toe aan het eerste deel en dat kwam in 2007 uit op de Xbox 360. We zijn nu twaalf jaar verder, en daarmee een development van minstens vijf jaar, en het spel heeft zich nauwelijks verder ontwikkeld. Het lijkt vooral stappen terug te hebben gedaan.

En de online multiplayer dan?

In de single player kun je de stad helaas niet verwoesten, maar dit kan wel in de online multiplayer maps. Maar zelfs daarover zijn Skate en Boris niet positief. Waar de marketing van Crackdown 3 een punt maakte over hoe je de wolkenkrabbers realistisch kon opblazen met de power van de cloud, is van die power niets terug te zien.

Heb je deze game al gespeeld? Heb je de volle prijs hiervoor betaald of gewoon geprobeerd via je Xbox Game Pass?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch