Menu Premium
Loading...

Crackdown 3 Discussie: “No way dat ik hier 60 euro voor ga betalen”

20/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris, Skate en Emiel zijn voor je klaar gaan zitten om Crackdown eens even flink onder de loep te nemen. Want was de stilte rondom de game voordat hij uit kwam nu echt tekenend voor de game? Hoe kut is de game? Of is hij eigenlijk best vermakelijk? De heren duiken dieper de wereld van Crackdown in tijdens deze discussie.

Stilte rondom Crackdown 3

Rondom de launch van Crackdown 3 was er lange tijd een grote stilte. Er waren een paar trailers en wat gameplay, maar niet veel. Ook op het officiële Twitter account heerste een pijnlijke stilte. Totdat de game vandaag uitkwam. Er zijn nog wat moeilijkheden zoals het feit dat je je vrienden nog niet kan uitnodigen voor een potje van de online modus.  De game wordt gematigd ontvangen door andere media, hoe kijken wij er bij Gamekings tegenaan? Is de game nou echt zo kut? Afgelopen vrijdag in de stream werd de game al gespeeld.

Je kunt Crackdown 3 spelen voor 2 euro

Via de Xbox Gamepass kun je de game spelen voor maar 2 euro ( je betaalt dat voor je eerste maand). Behalve Crackdown 3 staan hier nog veel meer exclusives van Microsoft op. Denk hierbij aan de nieuwste Halo en alle Gears of War games. Naast Exclusives kun je er nog een hoop andere titels spelen. Zo zijn recent We Happy Few en Shadow of the Tomb Raider er nog op geplaatst. Let op! Je hebt wel nog maar 2 dagen. Hierna is deze actie afgelopen. Je krijgt behalve je eerste maand ook nog eens een maand gratis. Een slimme move van Microsoft, aangezien veel mensen vervolgens waarschijnlijk wel zullen blijven hangen in de online catalogus aan games.

Gaan jullie Crackdown 3 spelen? En overweeg je om er de volle mep voor te betalen? Of speel je hem ook liever gewoon voor 2 euro in je eerste maandje gamepass?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch