Menu Premium
Loading...

Controller special: Met welke controller zou jij moeten gamen?

05/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kregen deze week een pakketje en een wel heel fijn pakketje, het was namelijk de Nacon Revolution Unlimited Pro Controller. Dat is een hele mond vol, maar wat maakt deze controller nou eigenlijk zo speciaal? En is de controller beter dan de gewone PlayStation 4 controller? Tijd voor een controller special! JJ en Koos barsten erover los.

Je controller helemaal aanpassen, maak het special

JJ is gewend om gewoon met de PlayStation controller te spelen. En die heeft gewoon alles wat je nodig hebt. Maar toch komt de madness van de PC over naar de controllers. Is dat wel nodig? Koos wil wel een snellere controller vanwege het feit dat de button layout kan worden aangepast naar een Xbox layout. Want wat lijkt die Nacon op de Xbox One controller. Er zijn wel controllers tot 200 euro te verkrijgen. Hoe duur zou jij het maken? Je kunt natuurlijk ook met muis en toetsenbord gamen, maar sommige mensen maken daar alleen hun boekverslagen op.

Welke vind jij het lekkerste in de hand liggen?

PlayStation of Xbox? Welke controller vind jij het lekkerste in de hand liggen? Ga je liever voor wat groter en lomper of wat lichter en kleiner? Het is voor iedereen anders. Laat het ons vooral weten in de comments of in de poll, want wij zijn er benieuwd naar. En wat hebben we eigenlijk veel controller gehad! Misschien vond je de Wii controller wel het fijnste, weten wij veel! JJ en Koos nemen door welke controller zij het fijnste vinden en wat er nou belangrijk is bij een fijne controller. Gaat het door een draadje sneller dan zonder draadje? Ook grip is een belangrijk iets, want we willen natuurlijk niet dat de controller uit onze handjes glipt.

Wat vinden jullie het belangrijkste bij een controller? En heb je vragen over de verschillende controllers? Laat het ons weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch