Menu Premium
Loading...

Contrast Review

19/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze winterse dagen wordt het sneller duister en de dagen korter. Skate en Boris speelden de afgelopen dagen ook niet toevallig Contrast, de game waarin het gebruik van schaduwen en licht helemaal centraal staat. Is Contrast een titel die kan zorgen voor een lichtpuntje in deze donkere tijden? Het wordt je uitgebreid verteld in deze Contrast review.

Contrast is een game waar je de controle neemt over een klein meisje, die door haar ouders Didi genoemd is, en haar denkbeeldige vriendin Dawn. Didi heeft problemen met haar ouders en wil met behulp van Dawn ervoor zorgen dat alles goed komt. In de vorm van platform-gameplay los je puzzels op door alle lichtbronnen in de game te manipuleren en daardoor ook de schaduwen van objecten een andere vorm te geven. De levels waarin Contrast zich afspeelt, zullen dan ook vol met contrasten zitten die bestaan uit schaduw en licht.

Ontwikkelaar Compulsion Games is een nieuwe studio die zich bevindt in Montreal, Canada, en heeft met Contrast hun eerste game op de kaart gezet. Naast Contrast hebben ze namelijk nog geen andere games gemaakt en Compulsion Games moet zich dan ook nog gaan bewijzen. Het feit dat je Contrast voor de PlayStation 4 krijgt als je een PlayStation Plus-abonnement hebt, zou kunnen betekenen dat Sony de game ziet als een goed uithangbord of als een weggevertje, die eigenlijk niet de moeite waard is? Ben jij benieuwd of Contrast jouw tijd en moeite waard is? Treed dan uit de schaduw en laat je verlichten door Boris en Skate in deze Contrast review!

Ontwikkelaar: Compulsion Games
Uitgever: Focus Home Interactive
Platform: PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 en PC
Contrast Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch