Menu Premium
Loading...

Conspiracykings over Snowden en Timur

13/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze aflevering ‘Conspiracykings over Snowden en Timur’ gaan Boris en Dennis het hebben over niet een, maar twee conspiracy theorieën. Boris gaat jouw hersenen laten kraken over het oh zo geliefde Amerika en Dennis gaat je geschiedeniskennis op de proef stellen met een super gave mythe. Benieuwd? Check dan deze mind-blowing Conspiracykings!

Normaal gesproken gaan de meeste samenzweringstheorieën over een persoon of een bepaalde groep. Waar Boris nu mee aan komt zetten, daar zijn we onbewust allemaal bij betrokken! Snowden heeft, zoals de meesten van ons wel weten, de wereld op z’n kop gezet door in juni 2013 een interview te geven, waarin hij veel vertrouwelijke informatie van de Amerikaanse regering publiceerde. Klinkt vrij geloofwaardig toch? Dat dachten wij ook tot dat Boris met deze geweldig interessante samenzweringstheorie aan kwam zetten. We zijn allemaal erg benieuwd over wat jullie hiervan vinden dus twijfel niet om je mening achter te laten in de comments.

Ook Dennis heeft een leuk verhaal. Met een tijdsspanne van 500 jaar neemt hij je mee van de Middeleeuwen tot aan de Tweede Wereldoorlog. Hij gaat het onder andere hebben over Mikhail Mikhaylovich Gerasimov en Malik Kayumov. Moeilijke namen? Ja, wij vinden van wel. Maar dit doet niks af aan de mooie mythe die Dennis weet te vertellen in ‘Conspiracykings Snowden en Timur’.

Het leuke van deze conspiracy theorieën is dat ze vaak maar deels, en soms helemaal niet bewezen zijn. Ze zijn erg uitnodigend voor discussie, en daarom willen we graag jullie mening horen. Laat het ons weten in de comments!

Conspiracykings over Snowden en Timur

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch